Lena-Balta-logo

Δείτε τις τάσεις στα χτενίσματα της νέας σεζόν

Δείτε τις τάσεις στα χτενίσματα της νέας σεζόν

Οι τάσεις για τη σεζόν που έπεται προβάλλουν απλότητα και στοιχεία μινιμαλισμού.
Η φυσική ομορφιά των μαλλιών σας θα είναι το statement του χειμώνα. Τα στημένα-χτενισμένα μαλλιά,κοσμημένα και με αξεσουάρ ίσως, καθώς και το υπερβολικό styling είναι πλέον παρελθόν, ενώ οι πλεκτές κοτσίδες, καθώς και τα ανάλαφρα πιασίματα πρωταγωνιστούν κατα κύριο λόγο. Οι πλεξίδες θα έχουν περίοπτη θέση στολίζοντας λιτά και κομψά το look σας, είτε στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, είτε πιο ελεύθερα ανάμεσα στο μήκος των μαλλιών σας!!

Διαχρονικές αλογοουρές, άλλοτε ψηλά και άλλοτε χαμηλότερα πιασμένες, παραμένουν στις top επιλογές και αυτή τη σεζόν, εξυπηρετώντας σε ένα κομψό και ταυτόχρονα γρήγορο χτένισμα. Ακόμη και οι alternative κοτσίδες θα αποτελέσουν μία βατή και ξεκούραστη επιλογή για τα μαλλιά σας, ούτως ώστε να είναι πάντα περιποιημένα. Η γαλλική κοτσίδα στη διαχρονική εκδοχή της, αλλά και σε πολλές παραλλαγές, έχει φέτος την τιμιτική της.Προσδίδει στυλ και σε κάποιες περιπτώσεις αποδίδει ένα απόλυτα σοφιστικέ image.

Αν σας αρέσουν τα τσιμπιδάκια ή τουλάχιστον σας εξυπηρετούν, χρησιμοποιήστε τα άφοβα, αφού οι τάσεις και οι σχεδιαστές μαλλιών επιθυμούν να φαίνονται.

Τέλος,τα πιασμένα στο πλάι μαλλιά είναι κάτι που μπορείτε να επιλέξετε αναμφίβολα για να έχετε ένα κομψό και θηλυκό αποτέλεσμα!

Στα επόμενα άρθρα μας θα ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα glamorous χτενίσματα που μπορείτε να υιοθετήσετε στην καθημερινότητα, αλλά και στη βραδυνή σας έξοδο.

Related Articles

Leave a comment

You are commenting as guest.
gynaika button
andriko button
nyfiko button
xroma button

Επικοινωνία

Καποδιστρίου 38 - Άργος
τηλ. (27510) 63063, 24877
e-mail: info@lenabalta.gr

Ωράριο λειτουργίας

 Κυριακή-Δευτέρα Κλειστά
 Τρίτη-Πέμπτη- Παρασκευή  10:00- 19:00
 Τετάρτη  10:00- 17:00
 Σάββατο  09:00- 17:00

Εγγραφή Newsletter

Γραφτείτε στo newsletter και μάθετε πρώτοι για τις νέες τάσεις της μόδας !